Tapahtumakalenteri Retkeilypäivät 2023

Kalajoki

Retkeilypäivät 2023 järjestetään Kalajoen Hiekkasärkkien ainutlaatuisessa ympäristössä tiistaista 22.8. torstaihin 24.8.2023.

Ilmoittautuminen
Yhdistysten matkavastaavat vastaanottavat jäsenten ilmoittautumiset tapahtumaan. Ilmoittautumisen yhteydessä sovitaan majoituksesta, mahdollisesta aamiaisesta ja yhteisruokailuista sekä aktiviteeteista. Kiteytetysti ilmoittautuminen sisältää:
1. Elryn järjestämän ohjelman
2. Majoituksen ja haluttaessa
3. Elryn sopimat yhteisruokailut

Retkeilypäivien kumppanimme on Kalajoki Keskusvaraamo. Kaikki Eläkeläisten majoitukset sekä ruokailu- ja aktiviteettivaraukset hoidetaan Keskusvaraamon kautta. Majoitusvaihtoehtoina on hotelli Sanin huoneet sekä huoneistot ja Keskusvaraamon Hilmantorin läheisyydessä sijaitsevat huoneistotalot sekä hotelli Lokkilinnan huoneet. Tarjolla Keskusvaraamon kautta myös loma-asuntomajoitusta (mökkejä) Hiekkasärkkien alueella.
Poikkeuksena majoitusvarauksiin on karavaanarit, jotka sopivat vaunu- tai autopaikasta itse suoraan leirintäalueen kanssa, omatoimimajoittuja ja päiväkävijät. Myös heidän on kuitenkin ilmoittauduttava matkavastaaville voidakseen osallistua Retkeilypäiville.

Ilmoittautumisaika 1.2.-30.4.2023.
Tammikuussa saamme tarkennetut varausaineistot.

Ilmoita muutoksista tapahtuman tiedoissa

Tietoa ei julkaista

Tietoa ei julkaista

← Takaisin tapahtumiin